Opis forum
Wyczuwasz potężną Moc niedaleko miejsca twojego lądowania. Idziesz w tamtym kierunku?
tak ide i łapie za miecz
Ostatnio edytowany przez Arturo (2009-05-12 17:20:06)
Zauważasz nieznany ci statek, nikogo nie widzisz w pobliżu, jednak czujesz duże wahania Mocy.
szukam
Nagle zza skał wychodzi wysoki mężczyzna w czarnym płaszczu z kapturem na głowie - Witaj młody Jedi - mówi.
dziendobry
Usłyszałeś mnie, to dobrze o tobie świadczy, Moc jest w tobie silna. Jednak nie poinformowałeś nikogo z zakonu gdzie lecisz, to wielkie ryzyko i duży błąd jak na Jedi.
wiem
Haha! Więc skoro wiesz, że możesz zapłacić za to życiem przyleciałeś tutaj bez innych Jedi? Jesteś odważny... - mężczyzna zręcznym ruchem wyciąga dwa miecze świetlne i je włącza, są to jedne z najrzadszych laserowych ostrzy, jedno jest złote, drugie srebrne - Chce wypróbować Twoje umiejętności Jedi...
wlaczam miecz swietlny i uzywam wlamanie do umyslu i go atakuje
Umysł przeciwnika oparł się twojej Mocy bez trudu, przeciwnik zaatakował falą uderzeniową, upadasz na ziemię i upuszczasz miecz świetlny, przeciwnik nagle znajduje się koło ciebie i patrzy z uśmiechem. - Jesteś jeszcze słaby, Jedi. Ale nie bój się, nie jestem Sithem... Nie chcę cię zabijać, chciałem tylko sprawdzić jak mocni są teraz Jedi... Sithowie szykują atak na wasz zakon, przekaż to Mistrzowi zakonu.
ok